Öğrencimizden Anlamlı Kampanya

31 Ara

Düzce üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3.sınıf öğrencisi Nurettin Bayram; çocukların küçük dünyasına umut olun şiarı ile başlattığı kampanya kapsamında  Şırnak Uludere Uzungeçit beldesinde Uzungeçit İstiklal ortaokulu, Uzungeçit ilk öğretim okulu ve Zübeyde hanım anaokulun da maddi durumu olmayan toplamda 400 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Aynı zamanda Zübeyde hanım anaokulu ve Uzungeçit ilk öğretim okullarının dış cephe boyamalarını gerçekleştirdi. Uzungeçit beldesin de bulunan 20 engelli bireye ve maddi durumu olmayan 20 aileye gıda yardımında bulundu. 300 adet bot 200 adet atkı bere seti ve 550 çift çorap ve kalem ve silgiler Şırnak’a bağlı köylere dağıtımını yaptı. Bastırdığı yeni yıl takvimlerinden elde edilecek gelirlerle de tekrar Şırnak Uludere’ye gidip daha önce sinema ile hiç tanışmamış olan Çocukları sinema ile buluşturmayı planlamaktadır. Buraya gelecek olan çocuklara da kırtasiye,meyve ve kitap yardımında bulumayı hedeflemektedir.