Ücretsiz Ring Seferleri

27 Eki

ÖĞRENCİLERİMİZE HİZMETLER DEVAM EDİYOR...

Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi'nde öğrencilerimizin Yemekhane ve Merkez Kütüphane alanlarına ulaşımını kolaylaştırmak için Ring Seferleri devam ediyor... 1 Ekim 2018 tarihinde hizmete başlayan Ring Seferleri hafta içinde 11:30-13:30 arasında Hakime Erciyas Yabancı Diller YO, Rektörlük önü, Sosyal Tesisler Binası, Orman Fakültesi, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi, Teknoloji Fakültesi, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi ve Hakime Erciyas Yabancı Diller YO güzergahında; ayrıca Eski Hastane Yerleşkesi ile Konuralp Yerleşkesi arasında yapılmaktadır. Öğrencilerimiz için ring Seferleri eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir. Öğrencilerimize hizmetler yemekhanelerde açık büfe etkinliği ve sınav dönemlerinde çorba, çay ve kahve ikramları ile devam edecektir.