TÜKETİCİ HAKLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME KONFERANSI

25 Eki

Değerli Öğrencilerimiz için;

TÜKETİCİ HAKLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME KONFERANSI ........ gerçekleştirilecek;

Üniversitemiz öğrencilerinin; kamu yararına uygun olarak tüketicinin sağlık ve güvenliği ile ekonomik çıkarlarını koruyucu, zararlarını tazmin edici, çevresel tehlikelerden korunmasını sağlayıcı, tüketiciyi aydınlatıcı ve bilinçlendirici önlemleri almak, tüketicilerin kendilerini koruyucu girişimlerini özendirmek ve bu konulardaki politikaların oluşturulmasında gönüllü örgütlenmeleri teşvik etmek amacı ile Düzce Valiliği ve Üniversitemiz işbirliği ile 25 Ekim 2018 Perşembe günü 14.00- 16.00 saatleri arasında Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzmanı Sayın Fazıl ŞAL tarafından Üniversitemiz İstiklal Konferans Salonunda bilgilendirme konferansı gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimiz davetlidir.